Name:
Subject:
E-mail:
Message:
      Hide my email address  
Next Page

Pending


Nu de mult am avut un fotoshot la Ova la studio...cata inspiratie, cata pasiune, cata dragoste de munca si cata ambitie pt un rezultat cat mai bun!!! Am ramas f pozitiv impresionata de acest fotograf dinamic, de acest om deosebit caruia-i multumesc din suflet pt acea zi de neuitat, pt increderea daruita si in special pt rezultatul obtinut. Multumesc Ova si multumesc Dana.

„...depinde ce vrea fiecare sa vada, depinde de sinceritatea fiecaruia si de ceea ce vrea fiecare sa spuna... eu o vad pe Raluca in acest album o totalitate, un intreg imens pus in lumini si in umbre... parca pluteste intre cer si pamant, ceva ce seamana cu ea, cu formele ei, cu stralucirea ei...”

„Echilibru.... e ceea ce ne lipseste cel mai mult... intre minte si spirit, forma si culoare, adevar si minciuna, lumini si umbre, proportii, calitati si defecte. Un echilibru fragil si temporar ... frumos cat sa reusesti sa-l gusti..."

„Foarte frumos realizat albumul, niste fotografii de nu te mai saturi sa te uti la ele. Pentru mine sunt mai mult ca perfecte!”

„un adevarat bibelou”

„Echilibru! de lumina si de umbre, de culoare, dimensiune si contractie musculara... in aparenta un abandon lasciv, un joc de copil... frumos!”

„Disponibilitatea de a ne simti bine oriunde vine dintr-un echilibru interior"

„Control, placere, insistenta, vise, dorinte, perfectiune, munca la nesfarsit, ambitie, creatie, energie, timp si, pana la urma, un mare echilibruuuuuuuuuuuuuu...”

„Arta este vocea sinceră a inimii şi lava vulcanului ei interior"

„...reflecta lupta si efortul depus pentru a ajunge la aceasta stare de echilibru: uneori e mai lesne sa te lasi purtat de val si sa nu opui rezistenta lucrurilor... atunci totul vine de la sine; alteori e nevoie de efort si multa munca sa atingi aceasta stare!!! Fotografiile reflecta perfect aceasta..."

„Esti senzationala Ralu pentru ca esti tu, cea incapatanata si egoista, cea energica si zambareata, cea care iubeste ciocolata si soarele, pentru ca ai prieteni adevarati, pentru ca iubesti si ai incredere in oameni, pentru ca stii sa plangi si sa razi, pentru ca esti visatoare si ambitioasa, pentru ca esti TU!!! Felicitari"

„...fetelor, macar pentru o secunda sa spunem adevarul: fiecare dintre noi am fost geloase pe acest corp irezistibil..."

Admin login